fbpx

HERENVERZORGING

Een goede verzorging is al lang niet meer uitsluitend voor dames. Ook van de heren wordt verwacht dat zij er op hun best uitzien. De mannenhuid zit iets anders in elkaar dan de vrouwenhuid. Maar heeft u dan ook een andere soort huidverzorging nodig?

Aftakeling van de huid

Na uw 30ste begint de huid zichtbaar te verouderen. Er komen minder nieuwe huidcellen bij, zodat de huid dunner wordt. Door verlies van collageen, elastine en vetweefsel, wordt de huid slapper en minder veerkrachtig.

Huidverzorging

Bij mannen verloopt dit verouderingsproces langzamer, doordat testosteron de talgproductie verhoogt en daarmee zorgt voor een vettere huid. Dit wil niet zeggen dat de huid ongevoeliger is voor zon, roken, alcohol, slaaptekort, slechte voeding, medicatie, stress … Bij mannen zijn dit net zulke boosdoeners voor de huid als bij vrouwen. Deze invloeden vernietigen het collageen dat voor stevigheid zorgt. Ook beschadigen ze de elastische vezels die de rekbaarheid van uw huid garanderen. Hierdoor krijgt u rimpels en verzakkingen in de huid.

MEET & TREAT

Een goede verzorging is al lang niet meer uitsluitend voor dames.

Ook van de heren wordt verwacht dat zij er op hun best uitzien.

Combineer duurzame behandelingen

De verschillende anti-aging en huidverbeterende behandelingen bij Cybo Cybel vullen elkaar perfect aan, zodat u kan stralen als nooit tevoren!
Lees meer over de technieken die ik toepas. Deze producten en technieken werken ook heel doeltreffend op de mannenhuid.

!QMS Medicosmetics PCA Skin Zuurstofbehandeling Bindweefselmassage

Meer verzorging voor heren

Ook voor een relaxatiemassage en permanente laserontharing  kan u als man bij Cybo Cybel terecht.

Lichaamsverzorging