HERENVERZORGING

Een goede verzorging is al lang niet meer uitsluitend voor dames. Ook van de heren wordt verwacht dat zij er op hun best uitzien. De mannenhuid zit iets anders in elkaar dan de vrouwenhuid. Maar heeft u dan ook een andere soort huidverzorging nodig?

Aftakeling van de huid

Na uw 30ste begint de huid zichtbaar te verouderen. Er komen minder nieuwe huidcellen bij, zodat de huid dunner wordt. Door verlies van collageen, elastine en vetweefsel, wordt de huid slapper en minder veerkrachtig.

Vettere en dikkere huid

Bij mannen verloopt dit verouderingsproces langzamer, doordat testosteron de talgproductie verhoogt en daarmee zorgt voor een vettere huid. Een mannenhuid is ongeveer 20% dikker, vetter en een stuk zuurder dan die van de vrouw. Dat het verouderingsproces bij mannen biologisch gezien trager verloopt, wil niet zeggen dat de huid ongevoeliger is voor zon, roken, alcohol, slaaptekort, slechte voeding, medicatie, stress … Bij mannen zijn dit net zulke boosdoeners voor de huid als bij vrouwen. Deze invloeden vernietigen het collageen dat voor stevigheid zorgt. Ook beschadigen ze de elastische vezels die de rekbaarheid van uw huid garanderen. Hierdoor krijgt u rimpels en verzakkingen in de huid.

Huidverzorging

Ook al is de mannenhuid dikker dan die van de vrouw, de meeste huidverzorgingsproducten zijn voor beide seksen bijna hetzelfde. Afgezien dan van de verpakking en de geur die aan de specifieke mannenproducten wordt toegevoegd. Bij een mannenhuid ga ik echter wel meer focussen op reinigen en scrubben. Bij mannen zijn de huidporiën grover, dus hebben ze meer kans om vet en vuil in hun poriën op te slaan. Ook de verzorgingscrèmes worden aangepast, al is dit dan eerder aan het huidtype.

Een goede verzorging is al lang niet meer uitsluitend voor dames.

Ook van de heren wordt verwacht dat zij er op hun best uitzien.

Combineer duurzame behandelingen

De verschillende anti-aging en huidverbeterende behandelingen bij Cybo Cybel vullen elkaar perfect aan, zodat u kan stralen als nooit tevoren!
Lees meer over de technieken die ik toepas. Deze producten en technieken werken ook heel doeltreffend op de mannenhuid.

!QMS Medicosmetics PCA Skin Zuurstofbehandeling Bindweefselmassage

Meer verzorging voor heren

Ook voor een relaxatiemassage, ontharing van rug of borst, permanente laserontharing, … kan u als man bij Cybo Cybel terecht.

Gelaatsverzorging Lichaamsverzorging