fbpx

ZUURSTOFBEHANDELING

Zuurstof is de brandstof voor onze huidcellen, zonder zuurstof geen leven… Alleen als er voldoende zuurstof voor handen is kan onze huid voedingsstoffen uit verzorgingsproducten opnemen. Zuurstof is zeer belangrijk voor onze huid, zeker in een wereld waarin het zuurstofgehalte steeds slechter wordt.

Indien de huid niet voldoende zuurstof krijgt van binnenuit via de bloedvaten, neemt die het van buiten op. Door luchtvervuiling en pollutie heeft dit negatieve gevolgen voor onze huid met als gevolg: huidveroudering.

Er komt steeds minder zuurstof tot in onze huidcellen

De lucht waarin we leven bevat slechts 21% zuurstof. Het grootste deel van de zuurstof die wij inademen via de longen wordt gebruikt door onze organen. Slechts een klein deel van deze zuurstof, die getransporteerd wordt via onze bloedvaten, komt via de haarvaten in de huidcellen.

Door de toenemende degeneratie van de bloedvaten wordt de oudere huid steeds slechter doorbloed en verbruiken onze organen de zuurstof. Hierdoor komt er steeds minder zuurstof en voedingsstoffen in onze huidcellen. De gevolgen: de celdeling gaat duidelijk langzamer, de huid wordt dunner, droog, krijgt rimpels en vertoont ongelijkmatige pigmentatie.

“ Stimuleer met zuurstof de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur in de huid. ”

97% Zuivere zuurstof

Onder druk van zuivere zuurstof kunnen hoogwaardige serums in de huid aangebracht worden. Door te werken met 97% pure zuurstof geeft dit een extra boost aan de huid zodat deze nieuwe cellen gaat aanmaken, die op hun beurt alle werkstoffen optimaal kunnen opnemen. Ook de lichaamseigen aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt gestimuleerd.

  • Levert zuivere zuurstof aan de huid
  • Neutraliseert vrije radicalen
  • Optimaliseert de celfunctie en celvernieuwing
  • Verbetert de doorbloeding
  • Verhoogt de huidelasticiteit
  • Vermindert ouderdomsvlekken en een ongelijkmatige pigmentatie
  • Vernietigt bacteriën van het huidoppervlak en voorkomt toekomstige breakouts
  • Kalmeert en versnelt de genezing van de huid

MEET & TREAT

Bent u benieuwd wat Cybo Cybel voor u kan betekenen?

Dan nodig ik u graag uit voor een Meet & Treat.

Ontdek de Meet & Treat

Ontdek alle behandelingen en prijzen

Download volledige prijslijst