BEHANDELINGEN

Cybo Cybel is dé referentie waar u terecht kan voor huidverbetering en huidverjonging.
Bij Cybo Cybel wordt er enkel gewerkt met kwalitatieve producten waarvan vooraf de doeltreffendheid werd uitgetest. Alle behandelingen worden met zorg samengesteld. Anti-aging en huidverbetering zonder injecties, zonder needling, zonder peelings die de pH van de huid verlagen, zonder de barrière- en beschermingsfunctie van de huid te beschadigen! Geen valse beloftes, maar efficiënte behandelingen die voor een doelgericht resultaat zorgen!

ANTI-AGING

Anti-aging is a never ending story. Het verouderingsproces wordt niet met één enkele behandeling vertraagd, maar met een levensstijl. Cybo Cybel richt zich op duurzame anti-aging.

Lees meer

HUIDVERBETERING

Wilt u ook graag een stralende, gezonde huid? Ook voor gerichte problemen zoals acne, pigmentvlekken, rosacea, behandelingen tijdens chemotherapie of bestraling, couperose, … kan ik u een oplossing bieden.

Lees meer

!QMS BEHANDELINGEN

!QMS MEDICOSMETICS is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer “op te vullen met collageen”. Hierdoor krijgt de huid zijn jeugdigheid terug, zonder gebruik te maken van injectietechnieken.

Lees meer

PCA BEHANDELINGEN

PCA Skin staat internationaal bekend voor het oplossen van huidproblemen door middel van milde, luxe peelings die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven.

Lees meer

ZUURSTOFBEHANDELING

Zuurstof is brandstof voor de cellen, zonder zuurstof geen leven… Alleen als er voldoende zuurstof voor handen is kan onze huid voldoende voedingsstoffen uit verzorgingsproducten opnemen.

Lees meer

BINDWEEFSELMASSAGE

Bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek, gericht op het herstelvermogen van de huid. Deze massage wordt niet toegepast op de spieren maar op de bindweefsellaag van de huid.

Lees meer

GELAATSVERZORGING

Naast de huidverbeterende en huidverjongende behandelingen kan u bij Cybo Cybel ook nog steeds terecht voor een ontspannende gelaatsverzorging.

Lees meer

LICHAAMSVERZORGING

Cybo Cybel staat voor zalig relaxen. Hier wordt u helemaal in de watten gelegd met de beste producten en behandelingen. De mogelijkheden zijn bijzonder ruim, van Gelish manicures, maquillage, lichaamspeelings tot relaxatiemassages.

Lees meer

HERENVERZORGING

Een goede verzorging is al lang niet meer uitsluitend voor dames. Ook van de heren wordt verwacht dat zij er op hun best uitzien.

Lees meer

CADEAUTIP!

Schenk vrienden, familie, geliefden een ontspannend cadeau en laat hen verwennen bij Cybo Cybel!

De geschenkbonnen zijn verkrijgbaar op maat, voor een behandeling of bedrag naar keuze. De bonnen worden verpakt in een mooie geschenkverpakking. Zo schenkt u iemand een onvergetelijk moment!

Voor de rust van de klant wordt er bij ons gewerkt met gesloten deur. Ook voor het afhalen van een cadeaubon is het aangeraden een afspraak te maken. Indien gewenst kan de bon ook per post verstuurd worden.

Bestel uw bon

Ontdek alle behandelingen en prijzen

Download volledige prijslijst