fbpx

Huidverzorging is mijn passie!

Op 12 jarige leeftijd wilde ik niets liever dan schoonheidsspecialist worden. Toen had ik ook 1 grote droom: mijn eigen succesvol schoonheidsinstituut!
Nadat ik wat ervaring had opgedaan kwam in 2009 die droom uit. Cybo Cybel was een feit! Fantastisch was het! Na een tijd zat mijn agenda goed vol en had ik tevreden klanten. Toch had ik het gevoel dat er iets ontbrak…

Onze huid is ons grootste orgaan

Als all-round schoonheidsspecialist bied ik bij Cybo Cybel een groot assortiment aan behandelingen aan. Ergens verloor ik mezelf in dit uitgebreide gamma. De behandelingen die ik uitvoerde waren steeds van goede kwaliteit maar toch had ik nood aan een specialisatie.

De huid intrigeert me enorm: enerzijds biedt het bescherming aan het lichaam,
anderzijds is het ook een kwetsbaar orgaan die veel van onze emoties en ziektes prijsgeeft. Onze levensstijl en het milieu hebben een steeds grotere invloed op de huid. Vandaar was de keuze snel gemaakt: specialisatie in huidverbetering en anti-aging.

Natuurlijke huidverjonging

Sinds 2016 ben ik mij gaan bijscholen op het gebied van anti-aging, het behandelen van huidproblemen en het optimaliseren van uw huidconditie. Ik vind het belangrijk om gebruik te maken van recente, duurzame en natuurlijke technieken. Daarom volg ik regelmatig trainingen en cursussen. Ik bezoek ook vakbeurzen en woon congressen bij. Op deze manier kan ik u het beste van dienst zijn!

“ MIJN MISSIE IS UW HUID EEN NIEUWE GLOW GEVEN, ZODAT U KAN STRALEN ALS NOOIT TEVOREN! ” — Stefanie Vandererfven