GELAATSVERZORGING

Naast de huidverbeterende en huidverjongende behandelingen kan u bij Cybo Cybel ook nog steeds terecht voor een ontspannende gelaatsverzorging.

START YOUNG STAY YOUNG

Gelaatsverzorging of anti-aging is niet enkel voor 50- of 60-plussers. Ook op jonge leeftijd heeft uw huid er baat bij preventief anti-aging te werken. U kan niet vroeg genoeg starten met een goeie beautyroutine om de huid soepel te houden.  Als u, zelfs als tiener of twintiger, preventief kiest voor goede verzorgingsgewoonten zal u zien dat uw huid er langer jong en stralend uitziet.

GELAATSVERZORGING

Dit is de ideale start voor een jonge huid zonder specifieke problemen. De producten beschikken over unieke expertise, waarin geuren, texturen en behandelingen gecombineerd worden. De professionele protocollen werken in op de zintuigen en emoties en stimuleren zo de resultaten van de formuleringen en de ingrediënten. Dit biedt de klanten met elke behandeling een unieke schoonheidservaring.

  • Basis gelaatsverzorging voor hem of haar
  • Voedende verzorging Fouettée
  • Coup d’ éclat Masque Initiale
  • Mannengelaatsverzorging

ANTI-AGING & HUIDVERBETERING IS A NEVER ENDING STORY

Een gezonde huid en vertragen van huidveroudering – of liever nog de klok terug zetten in de tijd – is mogelijk met medisch-cosmetische producten en behandelingen die diep in de huid werkzaam zijn. Zonder injecties, zonder needling, zonder peelings die de pH van de huid verlagen, zonder de barrière- en beschermingsfunctie van de huid te beschadigen!

ANTI-AGING HUIDVERBETERING

MEET & TREAT

Bent u benieuwd wat Cybo Cybel voor u kan betekenen?

Dan nodig ik u graag uit voor een Meet & Treat.

Ontdek de Meet & Treat

Ontdek alle behandelingen en prijzen

Download volledige prijslijst