RELAXATIEMASSAGES

Stress speelt een belangrijke rol in ons leven en dit belast ook de huid. Om deze reden wordt er enkel op afspraak gewerkt. Bij Cybo Cybel is steeds een ontspannen sfeer, er wordt gewerkt met gesloten deur en uitgeschakelde telefoon. Zo kan u ten volle van uw massage genieten!

Rugmassage zonder of met Hotstone
Anti-stress lichaamsmassage
Hotstone lichaamsmassage
Zwangerschaps- / Hydromed massage

Nieuw

➾ 𝕄𝕠𝕣𝕠𝕔𝕔𝕒𝕟𝕠𝕚𝕝 𝕓𝕠𝕕𝕪

➾ 𝔹𝕒𝕥𝕙𝕣𝕠𝕠𝕞 𝔹𝕠𝕕𝕪 𝕥𝕣𝕖𝕒𝕥

➾ 𝕂𝕖𝕣𝕤𝕥𝕔𝕒𝕕𝕖𝕒𝕦 𝕥𝕚𝕡

ONTDEK DEZE NIEUWE PRODUCTEN VOOR LICHAAM EN HAAR, MEDITERRAANS GEÏNSPIREERD, MET VOEDENDE INGREDIËNTEN VAN TOPKWALITEIT!

✯ Hand Cream ✯ Dry Body Oil ✯ Body Souffle ✯ Body Butter ✯ Night Body Serum ✯ Pure Argan Oil ✯ Shimmering Body Oil ✯ Soap ✯ Shower Gel ✯ Shower Milk ✯ Body Polishing Scrub ✯ Shampoo ✯ Conditioner ✯

Lees meer

LICHAAMSVERZORGING

Verwen uw lichaam met een heerlijke lichaamspeeling of lichaamspakking in het schoonheidssalon. Iedereen verdient af en toe een heerlijke lichaamsverzorging!

Lichaamspeeling
Lichaamspeeling met lichaamsmassage

Focus op huidverzorging

De laatste jaren focus ik vooral op huidverzorging en huidverbetering. Om alle klanten hiervoor een optimale service te bieden neem ik geen nieuwe klanten meer aan voor epilatie of pedicure. Voor Gelish manicure of make-up kan u wel nog steeds bij Cybo Cybel terecht.

MANICURE & GELISH

Ook voor Gelish manicure kan u bij Cybo Cybel terecht.

Bekijk onderaan de pagina de volledige prijslijst

MAKE-UP

Feest, communie, huwelijk, … ? Maak een afspraak bij Cybo Cybel voor een verzorgde, naturelle make-up.

Ik werk uitsluitend met de producten van Pupa Milano. Italiaanse kwaliteit voor een stralende look de hele dag of avond lang!

Prijzen voor maquillage aan huis op aanvraag

 

PERMANENTE LASERONTHARING

Voor het uitvoeren van deze behandelingen werk ik samen met gespecialiseerde mensen.
Zij hebben jarenlang ervaring en werken met de nieuwste technieken en toestellen zodat u het gewenste en onberispelijk resultaat krijgt!

Voor meer informatie en prijzen

Permanente laserontharing

CADEAUTIP!

Schenk vrienden, familie, geliefden een ontspannend cadeau en laat hen verwennen bij Cybo Cybel!

De geschenkbonnen zijn verkrijgbaar op maat, voor een behandeling of bedrag naar keuze. De bonnen worden verpakt in een mooie geschenkverpakking. Zo schenkt u iemand een onvergetelijk moment!

Voor de rust van de klant wordt er bij ons gewerkt met gesloten deur. Ook voor het afhalen van een cadeaubon is het aangeraden een afspraak te maken. Indien gewenst kan de bon ook per post of per mail verstuurd worden.

Bestel uw bon

Ontdek alle behandelingen en prijzen

Download volledige prijslijst