fbpx

ANTI-AGING

Anti-aging is a never ending story. Het verouderingsproces wordt niet met één enkele behandeling vertraagd, maar met een levensstijl.
Cybo Cybel richt zich op duurzame anti-aging. Er zijn steeds meer externe factoren die een schadelijk effect op de huid hebben en collageen in de huid afbreken.
Denk maar aan stress, milieu invloeden, zon, slaaptekort, alcohol, roken, ongezonde voeding, medicatie, …

Vertragen van huidveroudering – of liever nog de klok terug zetten in de tijd – is mogelijk met medisch-cosmetische producten en behandelingen die diep in de huid werkzaam zijn. Zonder injecties, zonder needling, zonder peelings die de pH van de huid verlagen, zonder de barrière- en beschermingsfunctie van de huid te beschadigen!

Schade voorkomen & herstellen

Vanaf 25 jaar vermindert jaar na jaar de lichaamseigen aanmaak van collageen in de huid. Bij de vrouw na de overgang maakt de huid zelfs amper nog collageen aan. Het is belangrijk de aanmaak van collageen tijdig te stimuleren of zelfs aan te vullen!

Mijn missie is opgelopen schade herstellen en uw huid een nieuwe glow geven met duurzame behandelingen en producten die aangepast worden aan uw huid.

Combineer duurzame behandelingen

De verschillende anti-aging en huidverbeterende behandelingen bij Cybo Cybel vullen elkaar perfect aan, zodat u kan stralen als nooit tevoren!
Lees meer over de technieken die ik toepas.

!QMS Medicosmetics PCA Skin Zuurstofbehandeling Bindweefselmassage

Start young stay young

Anti-aging is niet enkel voor 50- of 60-plussers. Ook op jonge leeftijd heeft uw huid er baat bij preventief anti-aging te werken. Zelfs als tiener of twintiger… U kunt niet vroeg genoeg starten met een goeie beautyroutine om de huid goed soepel te houden.  Vanaf ons 25ste levensjaar vermindert de lichaamseigen aanmaak van collageen. Als u dus preventief kiest voor goede verzorgingsgewoonten zal u zien dat uw huid er langer jonger en stralend uitziet.

Gelaatsverzorging