Spring Oxygen Power Facial

Geef uw huid een lente boost met de Oxygen Power Facial!

De Oxygen Power Facial is het absolute paradepaardje om de huid een instant oppepper te geven en deze op lange termijn jong te houden. Na de winter voelt uw huid vaak wat droger en ruwer aan. De Oxygen Power Facial geeft uw huid meteen een hydraterende boost zodat uw gezicht voller en stralender oogt.
Deze verzorging wordt aangeraden in een kuur van 5 behandelingen voor lange termijn effect. Maar de Oxygen Power Facial is ook heel erg fijn als éénmalige oppepper voor een vermoeide huid wanneer u een feestje of bijzonder event hebt.

Tijdens de Oxygen Power Facial worden maar liefst 6 technieken gecombineerd:

  • Dieptereiniging
  • Hyaluronzuurserum met zuurstofspray
  • Contour lifting met bindweefselmassage
  • Collageen en algenmasker voor de vochtbinding
  • Activator masker voor een ontspannend effect
  • Verstevigende hals- en decolleté massage

De behandeling richt zich op het direct en langdurig liften van de contouren waarbij collageenaanmaak en elastine worden gestimuleerd en aangevuld. Rimpels zullen verminderen en de huidstructuur aanzienlijk verjongen.

Geef uzelf een cadeautje deze lente en geniet van een welverdiende ‘skinglow’.

Prijs €128,-

MEER INFO OVER ZUURSTOF Maak een afspraak