Yay! QMS wint opnieuw de award!

Het voorbije weekend werd !QMS Medicosmetics voor de derde maal op rij verkozen tot World’s Best Spa Brand. De prestigieuze World Spa Awards zijn een wereldwijde erkenning voor het werk van Dr. Med. Erich Schulte. Ik ben dan ook enorm trots en blij dat ik u met dit prachtig merk mag verzorgen!

Het merk !QMS

Het merk !QMS Medicosmetics werd meer dan 20 jaar geleden ontwikkeld door de Duitse chirurg en huidverzorgingspionier Dr. med. Erich Schulte, !QMS Medicosmetics kent een gamma van huidverzorgings- en spa-behandelingen dat wereldwijd wordt erkend voor zijn uitzonderlijke effectiviteit. In de elitewereld van de cosmetica staat hij erom bekend nieuwe wegen in te slaan en zichzelf steeds te willen overtreffen. Voor hem is het beste nog niet goed genoeg. Dr. Schulte’s passie voor het bevorderen van de wetenschap van huidverzorging wordt weerspiegeld in elke persoonlijk ontwikkelde formulering. Het resultaat is een uniek huidverzorgingssysteem dat wetenschappelijk is geperfectioneerd door jaren van klinisch onderzoek. De cosmetica kent de perfecte balans van state-of-the-art ingrediënten in combinatie met de meest geavanceerde transdermale dragers. Deze zeer effectieve producten zijn de basis van !QMS Medicosmetics.

Discover our Award-Winning Excellence

!QMS Medicosmetics