fbpx

!QMS MEDICOSMETICS

De producten & behandelingen van !QMS Medicosmetics gaan de strijd aan tegen vrije radicalen en zorgen dat de huid terug met collageen wordt opgevuld.

Dit is zonder enige twijfel de meest effectieve en duurzame anti-aging behandeling die u op vandaag kan vinden. Dankzij innovatieve technologieën uit alle wetenschappelijke gebieden worden hiermee resultaten bereikt die voorheen onmogelijk waren.

“ Skin has a memory and you can affect its destiny ” — Dr. med. Erich Schulte, founder of QMS Medicosmetics

!QMS Medicosmetics gaat verder waar anderen stoppen!

In tegenstelling tot andere merken die de aanmaak van collageen stimuleren,  vult !QMS Medicosmetics het collageen aan in onze huid met een gepatenteerde succesformule. Dit hoog gedoseerde collageen product bevat 82% actieve werkstoffen. Hierdoor krijgt de huid zijn jeugdigheid terug, zonder gebruik te maken van injectietechnieken, zonder zware peelings, zonder de barrière- en beschermingsfunctie van de huid te beschadigen. Deze barrière is in de huidige leefomstandigheden belangrijker dan ooit!

!QMS Medicosmetics is een concept.

Dit anti-aging concept is de perfecte combinatie van producten voor thuisgebruik en het ondersteunen door middel van behandelingen. Tijdens de behandelingen wordt gezorgd dat de producten thuis optimaal hun functie kunnen uitoefenen.

De behandelingen en productadvies met !QMS worden persoonlijk op u afgestemd, zodat optimaal resultaat behaald kan worden. De !QMS MEDICOSMETICS behandelingen worden onderverdeeld in 4 fases.

  • Fase 0: balansfase voor gevoelige huiden, couperose, rocasea en eczeem
  • Fase 1: vocht- en vetbalans van de huid in evenwicht brengen
  • Fase 2: verstevigen en steun geven aan de huid
  • Fase 3: werken aan perfectie door middel van celcommunicatie

MEET & TREAT

Bent u benieuwd wat Cybo Cybel voor u kan betekenen?

Dan nodig ik u graag uit voor een Meet & Treat.

Ontdek de Meet & Treat

Ontdek alle behandelingen en prijzen

Download volledige prijslijst