fbpx

ROSACEA & COUPEROSE

Roodheden, rosacea & couperose kunnen ervoor zorgen dat u uw mooiste kant niet kan laten zien. PCA SKIN® & !QMS Medicosmetics producten voor dagelijkse verzorging en professionele behandelingen zijn specifiek ontworpen om de barrièrefunctie in de huid te versterken, te hydrateren, te verzachten en alle huidtypes, zelfs de gevoeligste, gezonder te maken.

Roodheden onder controle houden

Dé optimale behandeling van rosacea of couperose bestaat helaas niet. Er zijn zoveel vormen en fases. We kunnen dit niet over één kam scheren of het met één behandeling oplossen. Allereest zal ik moeten beoordelen om wat voor roodheden het gaat, wat de oorzaak zou zijn en in welke fase de ontstekingen zitten. U als klant moet daarnaast goed worden voorgelicht en instructies krijgen hoe u de behandeling thuis, mét thuisproducten, moet voortzetten.

Ik adviseer ook per persoon producten op maat. Rosacea vergt daarnaast heel veel onderhoud. Daar moet u zich goed bewust van zijn en de gegeven adviezen strikt opvolgen, anders is het dweilen met de kraan open. Indien u dit doet, kunnen we mooie resultaten bekomen om uw roodheden onder controle te houden!

  1. Een verzwakte barrière leidt tot vochtverlies
  2. Droge, schilferachtige huid komt veel voor
  3. Zichtbare roodheid is een teken van ontsteking onder en op de huid
  4. Bloedvaten zijn groter en daarom beter zichtbaar