fbpx

ACNE

Acne kan ervoor zorgen dat u uw mooiste kant niet kan laten zien. PCA SKIN® acne producten  en -behandelingen richten zich daadwerkelijk op bacteriën, vet, ontstekingen en verstopte poriën. Zodat u een mooie, heldere huidskleur krijgt.

 

 

Acne onder controle houden

Dé optimale behandeling van acne bestaat helaas niet. Er zijn zoveel vormen en fases. We kunnen acne niet over één kam scheren of het met één behandeling oplossen. Allereest zal ik moeten beoordelen om wat voor acne het gaat, wat de oorzaak zou zijn en in welke fase de ontstekingen zitten. U als klant moet daarnaast goed worden voorgelicht en instructies krijgen hoe u de behandeling thuis, mét thuisproducten, moet voortzetten.

Ik adviseer ook per persoon producten op maat en dat zijn niet altijd acneproducten. Soms is de aandoening juist veroorzaakt door verkeerde of agressieve producten. Acne vergt daarnaast heel veel onderhoud. Daar moet u zich goed bewust van zijn en de gegeven adviezen strikt opvolgen, anders is het dweilen met de kraan open. Indien u dit doet, kunnen we mooie resultaten bekomen om uw acne onder controle te houden!

  1. Verhoogde vetaanmaak
  2. De porie raakt verstopt
  3. Bacteriën
  4. ontsteking