NIEUW 🤩 NIEUW 🤩 NIEUW

Ik hoop dat jullie allemaal in topvorm zijn en net zo veel zin hebben in deze nieuwe updates als ik! Steeds ben ik op zoek naar manieren om jullie de beste ervaring en resultaten te bieden, en daarom introduceer ik maar liefst drie geweldige nieuwigheden bij Cybo Cybel!

🌸 Huidanalyse toestel 🌸

Jullie verdienen de allerbeste zorg voor jullie huid, en daarom heb ik nu een nieuw state-of-the-art huidanalyse toestel! Hiermee kan ik nog dieper inzicht krijgen in de behoeften van de huid en de perfecte behandeling op maat aanbieden.

🛍️ Nieuwe verzorgingsproducten 🛍️

De schappen zijn aangevuld met fantastische nieuwe verzorgingsproducten! Ben je op zoek naar die perfecte cleanser, een hydraterende crème of een wonderbaarlijk serum, het is er allemaal. Ik heb zorgvuldig de beste producten geselecteerd om aan al de wensen en noden van je huid te voldoen. Kom langs en ontdek ze!

✨ Nieuw verzorgingstoestel ✨

En last but not least! Jullie verdienen ultieme ontspanning en verzorging, en daarom heb ik ook geïnvesteerd in een gloednieuw toestel voor de gelaatsverzorgingen!
Dit apparaat tilt elke behandeling naar een hoger niveau. Het biedt innovatieve technologieën waarmee ik een diepe reiniging, lifting en hydratatie kan geven. Bereid je voor om te ontspannen en je huid te laten verwennen en stralen als nooit tevoren!
Ik kan niet wachten om jullie al deze nieuwigheden te laten ervaren en jullie een geweldige tijd hier bij Cybo Cybel te bezorgen. Maak snel een afspraak en geniet van al het nieuws dat ik te bieden heb!

Tot snel en blijf stralen! ✨

Lanceringsdag! 🎉

Op dinsdag 26 september komt de Care Personal Beauty experte langs.
Reserveer jouw GRATIS huidanalyse t.w.v. € 50,00 👩

Praktisch:
👉 Kies een tijdstip: 09u00 – 10u00 – 11u00 – 13u00 – 14u00 – 15u00 – 16u00
👉 De huidanalyse duurt 45 minuten
👉 Na deze professionele analyse weet je exact wat jouw unieke huid nodig heeft!

Indien u liever op een andere dag langskomt is dit zeker ook mogelijk, alle nieuwigheden zijn beschikbaar vanaf half september.

MAAK SNEL EEN AFSPRAAK EN GENIET VAN AL DIT NIEUWS!