✨ De webshop is online ✨

Yesss!!! Het is zover!!!
Na weken werken achter de schermen is de webshop klaar en online!

Met veel spijt zal ik opnieuw de afspraken van komende weken moeten uitstellen. De beautysector mag pas vanaf 18 mei terug opstarten en dit onder voorbehoud van een positieve evaluatie van de andere aanpassingen. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat ik jullie vanaf dan terug mag verwelkomen.
Ik zal iedereen die een afspraak heeft persoonlijk contacteren om deze te verplaatsen.

🤩 Maar niet getreurd! 🤩

Ondertussen heb ik niet stil gezeten! Het instituut is van voor naar achter opnieuw geschilderd en spik en span om opnieuw van start te gaan zodra dit mag. Uiteraard met alle nodige voorzieningen om aan de veiligheid te voldoen. Ook heb ik een webshop opgestart waarin u al uw favoriete producten vanaf nu eenvoudig kan bestellen.

🎁 Verzorg uw huid thuis of bestel een leuk geschenk voor moederdag! 🎁
Krijg 10% korting en gratis verzending op alles in de shop!

Gebruik de code WELKOMSKINSHOP

Klik snel door naar SKINSHOP.BE