Tijdelijke sluiting vanwege coronavirus

Lieve klanten,

Ik heb voor mezelf de moeilijke beslissing genomen om, zoals veel van mijn collega’s, vanaf vandaag Cybo Cybel volledig te sluiten tot wanneer de overheidsmaatregelen beëindigd worden.

De overheid roept op om contact met andere mensen zo veel mogelijk te beperken en om genoeg afstand te bewaren. Dit is voor mij, in mijn job en ongeacht de hygiënische maatregelen die ik neem, uiteraard onmogelijk.

Dit is een zware beslissing als zelfstandige maar uit respect voor jullie allen moet ook ik mijn verantwoordelijkheid nemen. Ik hoop zo mijn steentje bij te dragen om dit virus klein te krijgen.

Alle klanten die een afspraak hebben zal ik zo snel mogelijk persoonlijk contacteren.

Hebben jullie ondertussen nog iets nodig? Producten / cadeaubon? Deze lever ik graag en gratis aan huis.

Voor advies of vragen kan u mij steeds contacteren via alle kanalen. Ik help jullie met plezier verder!

En ondertussen… nog een beetje positiviteit, het zonnetje schijnt ☀️, heerlijk lente gevoel en ik zit zeker niet stil. Tijd voor de ‘grote kuis’ en het uitwerken van iets nieuw! Later meer hierover! 😉

Ik hoop op jullie begrip en dat ik jullie snel opnieuw kan terugzien in goede gezondheid!

Stefanie 🍀🍀🍀

 

Cybo Cybel gaat, zoals de overheidsmaatregelen voorlopig voorschrijven, dicht t.e.m. 18 mei.