Huidverzorging in de winter

De winter is nu echt begonnen en het zal nog even koud en guur blijven. Voor de één heerlijke periode, voor de ander een onvermijdelijk iets wat zo snel mogelijk weer voorbij mag zijn. Maar 1 ding is voor iedereen gelijk: tijdens de winter verdient uw huid extra verzorging!

Lees snel verder en ontdek 2 aanbiedingen die u niet mag missen!

De winter is niet altijd even vriendelijk voor onze huid. Door de dalende luchtvochtigheidsgraad gaat de huid meer vocht verliezen. De wind, de kou, de verwarming, het dragen van dikke kleding en eventueel UV-straling in de bergen drogen de huid ook steeds verder uit. De huid gaat onbehaaglijk aanvoelen en heel vaak “trekken”.
Het duurt helaas nog even voordat de zon weer zijn intrede doet, daarom stel ik enkele tips voor die onze huidverzorging zullen aanvullen.

Dode huidcellen verwijderen

Wanneer de huid droog is, is dit een teken dat je de dode huidcellen dient te verwijderen. Een milde fruitzuurpeeling ‘eet’ dode huidcellen weg zonder huid te beschadigen.

Exfoliant of Dermabrasive Gel € 79,- 

Laat de huid ‘s nachts werken

In de winter is het een uitstekend idee om een rijkere nachtcrème aan te schaffen of een masker die ’s nachts actief is.
Voor dé ultieme skinboost: vervang 1 à 2 maal per week ‘s avonds je nachtcrème door een masker. Breng een heerlijk masker dunnetjes aan en laat het lekker zitten tot in de ochtend.

Relax-o-Firm Mask € 83,-
+ GRATIS handcrème 75ml. t.w.v. € 25,-

Bescherm uw handen

Bij koud winterweer kunnen ook uw handen droger, schraler en ruwer worden, soms met kloofjes tot gevolg. Bescherm deze daarom met een intensieve handcrème die geen vet residu achterlaat.

Hand Care
30ml. € 12,50
75ml. € 25,-

UV-bescherming

Tijdens uw wintersport vakantie wordt de ongewende huid blootgesteld aan een hoge dosis UV-straling. Door de kou merken mensen vaak te laat dat de huid verbrandt en smeren zich daarom minder snel in. Smeer uw huid een half uur voordat u de piste op gaat in met minimaal factor 30 of best factor 50 en herhaal het insmeren iedere 2 uur.

Cellular Sun Protection SPF 50 € 79,-
Winter-Skin Travel Case € 105,-
(Cellular Sun Protection + Hydro Foam Mask + GRATIS reiniging & lotion)

Zorg ook voor de binnenkant

De huid kan ook een extra boost krijgen door er voor te zorgen dat onze voeding voorzien is van extra antioxidanten. Of vul deze antioxidanten aan met het Intravital Plus voedingssupplement. Vol collageenhydrolysat, vitamines, OPC, koper en Coenzyme Q10!

Intravital Plus
1 doos – €79,-
3 dozen – € 197,50 (3de aan halve prijs!)

Winterbehandeling

De !QMS Collagen Rejuvenation behandeling is een hoogwaardige gezichtsverzorging met Resveratrol als radicaalvanger en een DNA-bescherming voor extreem droge en gestreste huid. Tijdens deze behandeling worden collageen, een algenmodelage masker en een gipsmasker gebruikt. Het zorgt voor een perfecte hydratatie en voeding. Bovendien zal de huid na afloop veel gladder en steviger aanvoelen. Ideaal voor een droge winterhuid die behoefte heeft aan meer versteviging!
Prijs € 105,-

Met deze tips zal onze huid de winter stralend door komen. En met de juiste producten hoeven we ons helemaal geen zorgen te maken.

Aanbiedingen

  • Maak een afspraak in januari voor deze winterbehandeling en krijg GRATIS een 20 minuten durende zuurstofbehandeling t.w.v. € 15,00!
  • Bij aankoop van 2 producten van !QMS Medicosmetics in januari krijgt u GRATIS een handcrème van 30ml. t.w.v. € 12,50 cadeau!
Print hier uw bon!